Categories
General

Cambridge Engels Cursus

Cambridge Engels Cursus

De Cambridge English Test (CAS) is een Engels-Onderwegend examen voor iedereen met een niveau van levensonderricht en onderwijs in de Engelse taal. Het is geplaatst op het hoger onderwijs in Cambridge en het UK-onderwijs. CAS is een taaltoets met een hoog niveau dat deel uitmaakt van het internationale bewijsnetwerk van het Cambridge English Pro. Het is een gecertificeerde toets en het is een vereiste voor bijvoorbeeld aanvullend hoger onderwijs en bij internationale rangschikkingen.

Hoe vraag je een cursus Cambridge Engels aan?

Er zijn verschillende manieren om voor een Cambridge English Course in aanraking te komen met de universiteit. Als je het Cambridge Levels of English (CLEP) examen hebt afgelegd, heb je misschien voldoende afwisseling om als afwisselingscursus bij de Cambridge English Test aan te dringen. Je kan ook je naam op een toelatingsoverzicht plaatsen via een online portal. Een andere manier is dat je op een campus aan de universiteit verschijnt.

Welke cursus moet ik kiezen?

Cambridge heeft verschillende Engelse leerdieren mogelijk om je van advies te voorzien. Bij het zoeken naar een geschikte opleiding maak je eerst een inventarisatie van je behoeften en vragen. Vaak gebeurt dit door een vriend of vriendin die de Cambridge English Test heeft afgenomen. Als je een goede match vindt, is het slim om contact op te nemen met de universiteit via e-mail of een telefoontje. Je kan ook een oproep doen op een universiteits forum waar je collega’s en medespersoon van de Cambridge English Test (CET) informeren over de mogelijkheden en prijzen van de universiteiten.

Hoe studeer je voor het CAS-examen?

Je volgt een gebruikelijke studietips voor de Engelse taal. Je hebt een aantal potentiele vrienden en vriendinnen die de Cambridge English Test hebben afgelegd. Je kan ook gebruik maken van de online community van de universiteit (dit kan zijn als je op een campus bent) of je kan gebruikmaken van het digitale voorbereidingboek dat je kan downloaden van de universiteit.

conclusie

Het is heel normaal om een tijdje te wachten voordat je aan de Cambridge English Test begint. Gebruik de tijd om rustig en zorgvuldig de verplichtingen van het Engels leren. Het kan helpen als je een Engels gecertificeerd luister- en leesonderwijs volgt of als je een cursus volgt waarin je voortdurend aan het lezen hoeft te zijn.

Meestal is het vriendelijk als je een kwartaal te wachten tot je de Cambridge English Test hebt afgelegd. Je kunt dan een stapje terug doen en een nieuwe stap zetten met nieuwe energie.