Categories
General

How to Change Your assumption?

businesswoman talking to a colleague - spreker stockfoto's en -beelden

Ik had een aantal specifieke vragen voor het publiek. Maar wat ik eigenlijk antwoordde was veel complexer. Als ik één bepalend kenmerk van duurzame ecologische duurzaamheid zou moeten kiezen, dan zouden het deze vier zijn: boten, auto's, gevoel voor humor en winst.

Hoewel ik een van deze kenmerken als een voorbeeld uit het echte leven neem, ga ik er niet te veel op ingaan.

Mijn publiek verheugde zich bij het horen van enkele van mijn verhalen waarin deze vier factoren betrokken waren. Maar wat me echt verbaasde, was dat ik nergens in de presentatie echt voldeed aan de exacte definitie van duurzaamheid voor mij. Ik kon mezelf er nooit toe brengen om me te verhouden tot wat het zou kunnen betekenen voor mijn publiek in het dagelijkse leven in de echte wereld.

Ik was een aannamemeester. Het was alsof ik een zesde zintuig had dat voor mezelf onzichtbaar was.

Ik heb bijvoorbeeld deze verklaring afgelegd: "Cont balance is key. Mensen moeten begrijpen hoeveel ze egoïstisch egoïstisch moeten zijn om de ecologische duurzaamheid te verbeteren, zelfs als ze uiteindelijk hun ecologische balans benaderen. Mensen die egoïstisch handelen, kunnen onmogelijk wees niet egoïstisch."

Is dat het geval? Is er precies een set regels om echt in vrede te wonen? Gebrek aan geld of tijd? Een van de effecten van het leven in heupen en hun spreekt en pantoffelzand was dat ik me het gelukkigst voelde. Ik veronderstel dat we de verkeerde metafoor hebben gebruikt, maar mijn punt is hoe krachtig de creatieve geest van elk individu is.

Hoeveel van een verklaring is meer dan "suggereren dat" een persoon egoïstisch is? Alleen maar. A. Soms. Een eenvoudige aanname zonder enige back-upfactoren. Een uitspraak die impliceert dat mensen egoïstisch moeten zijn. Maar het geeft mensen ook reden om de andere vier factoren toe te passen; voor het geven van een doel, om te delen, voor creativiteit en voor tevredenheid.

Dit is het grootste probleem: we gedragen ons als een veronderstelling. We hebben iets verkeerd gedaan op basis van een veronderstelling die mogelijk verband houdt met onze concepten. Onze buren wilden hun modebakken niet samenvoegen, dus probeerden ze nooit de broek aan ons te verkopen. Ze hadden aan mij kunnen verkopen, want ik had er nog een paar willen kopen… Maar ze probeerden het niet eens.

Dus, hoe kunnen we onze veronderstelling veranderen? Wat is de truc?

Hoe lang moeten we het nog als feit hebben? We zijn zo verankerd in onze veronderstelling dat we onszelf niet vertrouwen om van gedachten te veranderen.

Onze geest heeft twee soorten regels. We hebben regels in onze hersenen gecreëerd die ons geïsoleerd houden. We kunnen dingen vermijden die in strijd zijn met onze overtuigingen, en we houden niet van iets dat onze huidige overtuigingen in gevaar kan brengen. We kijken niet naar het grote geheel, we proberen niet iets anders om te zien of het zou kunnen werken.

Dit is het soort geest-veiligheidsprincipe dat een goede vriend van mij, een Amerikaanse vrouw, probeerde te bevorderen. Ze probeerde een man groter te laten denken. Om over te schakelen van klein denken naar groot denken. Ze probeerde hem te vertellen dat ze gekwetst zou zijn als ze op dezelfde manier naar buiten zou blijven gaan als in het leven, hoewel haar werkplaats zo klein was als een smal potlood.

They tried to push back. "Don't guess that I'll believe your formula when it comes to what I believe. When I see it for myself, I'll believe. Most times, I haven't." Click convinced that her truth was limited. But her story was showing that she was insecure, irrational and even dangerous and we could do more for each other – and maybe change our assumptions.click talks with her friend Day briefing.

What assumptions can we expect others to make? If we can't see our assumptions, or change them, for ourselves, how do we expect ourselves to be strong? How do we expect our audience to hold different views from ours?

Will we become a society of assumption-confused people, partly worn out from the influence of clashing belief systems, rather than a society where the assumptions of all are transparent, and lots of knowledge seekers will find ways to benefit ourselves by learning from each other?

What do we gain from being conversation? If I believe that an assumption is a bad thing, I have to be right about that thought by observing the results of it. I can't start to make valid statements about the cause of the problem without having evaluated my own assumptions. In short, my natural bias gets in the way.

Ik weet niet zeker of we moeten vermijden om helemaal tot in de details na te denken. Veel veronderstellingen zijn geldig

Aannames overstijgen kan net zo moeilijk zijn. Ik vraag me af of we iets goeds voor onszelf kunnen doen met onze kunst, menselijkheid, liefde, mededogen en menselijkheid, zonder te beseffen hoe vaak onze veronderstellingen gebrekkig zijn.