Categories
General

How to Outsource Your God-given

De meeste ondernemers besteden hun door God gegeven talenten graag uit aan iemand die diensten voor hen kan verrichten. Maar dit kan een hele klus zijn! Misschien heb je geen idee hoe je moet uitbesteden. Dit is gemakkelijker dan je denkt als je ooit aan de onderneming zou beginnen.

Als u op zoek bent naar administratieve hulp, kunt u de volgende vragen overwegen:

Moet ik mijn werk gedaan hebben, of slechts een deel ervan?

In deze gefragmenteerde tijd; Ik heb het gevoel dat mensen niet steeds hetzelfde werk zijn. Dus in dit scenario, heb ik je nodig?

Zou ik het allemaal leuk vinden en kan ik bepaalde dingen van mezelf delegeren of wil ik je gewoon betalen om je bestanden op te zetten, en iets binnen/buiten je computer?

Wil ik dat je helpt bij het repareren of wijzigen van mijn code?

Nadat u het antwoord hebt bepaald, kunt u ervoor zorgen dat u precies weet naar welke resultaten u op zoek bent. Te vaak betaalt u iemand $ 50/uur, maar u had die service vandaag of zelfs deze week niet nodig. Je zult uiteindelijk voor veel mensen betalen om een ​​dienst uit te voeren die je niet hebt gebruikt. Dit houdt je overhead erg hoog en dwingt je om alles zelf te doen.

Uw virtuele assistent zal een waardevolle kost voor u zijn. In plaats van de kosten te 'managen', willen ze dat u de tijd 'managt'. Ze zijn hier niet om je te "bedriegen". Dit komt doordat je als ondernemer gewend bent aan je handen.

Op je kantoor weet je nooit wat je hierna gaat doen en het is moeilijk om er een gewoonte/efficiënt van te maken. Maar het is eigenlijk slim omdat u taken uitbesteedt waar u misschien niet de tijd en vaardigheden voor heeft.

Meer onbeleefde vragen om te stellen …

Laten we eerlijk zijn, we houden er allemaal niet van om mensen te "lastigen". In feite kunnen we een van de grootste tijdverspillers zijn die we hebben. Stel je vraag (het is OK, het is niet illegaal) hieronder, en misschien als je in een boeiende positie verkeert, stuur ik je een cheque (zoals $ 1300) per post.